28. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muudatused alaealiste töölevõtmisel

Tööinspektsiooni, töösuhete nõustamistalituse juhataja Anni Raigna
Foto: erakogu
Soovime suvel alaealisi tööle võtta. Kuulsin, et seadus alaealiste osas muutub – mis täpsemalt?

Tõepoolest, alaealisi puudutavas osas tehti töölepingu seadusesse muudatus. Olulisi muudatusi on nii alaealiste tööajas kui ka tööinspektorilt nõusoleku taotlemise korras. 8. maist jõustusid töö- ja puhkeajaga seotud muudatused ning 1. juulist jõustub uus nõusoleku taotlemise kord.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700