26. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas praegu korduvad aastad 2007–2008?

Majandusanalüütik Maris Lauri konverentsil Palga Päev
Foto: Raul Mee
Toome lugejateni Maris Lauri ettekande 7. septembril toimunud konverentsilt Palga Päev.

Graafikud näitavad, et töötuse ja palgakasvu näitajad on viimased paar aastat püsinud pigem paigal. Oleme justkui jõudnud mingisugusesse uude normaalsusse ja tekib paratamatult küsimus, kas see ongi see, mis meid pikemas perspektiivis ees ootab? See võib nii olla, aga ei pruugi, ütleb majandusanalüütik ja poliitik, äsja riigikogu liikme staatusest haridus- ja teadusministri ametisse asunud Maris Lauri.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700