21. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töötukassa tuleb tööandja juurde nõu andma

Tööandjad on öelnud, et nad on erivajadusega inimesi tööle võtnud peamiselt kahel põhjusel. Kõige olulisem on aina suurenev vajadus täiendava tööjõu järele ja tööandja on märganud vähenenud töövõimetega inimesi kui head tööjõuressurssi. Teine põhjus on see, et tööandjal on tugev soov oma kollektiivi mitmekesistada ja ettevõte näeb meeleldi oma meeskonnas ka vähenenud töövõimega inimesi.
Eesti Töötukassa tööotsijate ja tööandjate teenuste osakonna teenusejuht Külliki Bode
Foto: erakogu

Erinevatest inimestest koosnev kollektiiv suudab paremini rahuldada klientide ja koostööpartnerite ootusi – suureneb erivajadusega inimeste, aga ka sotsiaalselt vastutustundlike inimeste osakaal ettevõtte teenuste-toodete tarbijate seas. Mis on hea puudega inimesele, on hea ka kõigile teistele.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700