18. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Motivatsiooniaudit aitab seada fookust

Inimesed on erinevad, organisatsioonid on erinevad, kuid lõpuks vajavad kõik samu asju. Äripäeva konverentsil Palgapäev selgitas Liina Oks, kuidas teha nii, et töötajad tunneksid end väärtustatuna ja tahaksid anda endast parima ning millised on tegevused ja tööriistad, mis võiksid tööandjaid aidata.
Psience OÜ konsultant Liina Oks
Foto: erakogu

Tänapäeva kiiresti muutuv keskkond ja töötajate liikumine seab tööandjatele uued ootused, paneb nad endasse vaatama ja endale ebamugavaid küsimusi esitama. Kas me tasustame ja motiveerime oma töötajaid õiglaselt ning hüvitame seda, mille eesmärgiks seadsime ja mida tegelikult väärtustame? Head spetsialistid saavad pidevalt tööpakkumisi ja töötajate hoidmise nimel tuleb pingutada rohkem kui kunagi varem. Et töötajate ja ettevõtte ootused välja selgitada ning nutikalt kokku viia, tuleks ettevõttes läbi viia motivatsiooniaudit.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700