Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 27. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töötajate rahulolu põhipalgaga on kasvanud

Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee selle aasta kevadel korraldatud töötajate ja tööotsijate uuringust selgus, et koos töötasu ja põhipalga kasvuga on suurenenud ka töötajate rahulolu oma põhipalgaga.
Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder
Foto: erakogu

Uuringu tulemused näitavad, et töötasu suhteliselt kiire kasvu taga on suuresti põhipalga kasv. Paljudes organisatsioonides (61%) korrigeeriti eelmise aasta lõpul või selle aasta alguses kõigi töötajate või mõne töötajarühma põhipalka, ligi veerand (23%) organisatsioone plaanis põhipalka tõsta ka järgmistel kuudel. Töötajate küsitluses osalenutest ligi pooltel (47%) oli põhipalk 2018. aastal muutunud, aasta varem oli neid, kel samal aastal oli põhipalk muutunud, 38%.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700