17. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äriühingu osakute pärandamine

Pärast lähedase surma hakatakse üle võtma tema pärandvara. Kui pärandi koosseisu kuulub töötav äriühing, siis ei tohiks midagi saatuse hooleks jätta, vaid tuleks pärimismenetlusega tegeleda võimalikult aktiivselt, et äriühing endale uue omaniku ja juhi saaks. Seni veel vähe tunnustatud on juba elu ajal tegevuse üleandmine järgmisele põlvkonnale või korralduste tegemine, kuidas see protsess kõige sujuvamalt läbi viia.
Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat Verner Silm
Foto: erakogu

Pärandajal on soovitatav selgeks teha, kes pärijatest sobib kõige paremini ettevõtte eesotsa, ettevõtte jagamine kõigi vahel ei pruugi alati hästi lõppeda. Seega ei pruugi seadusjärgne pärimine olla kõige parem variant, kuna kogu vara jagatakse võrdselt seadusjärgsete pärijate vahel ja järgmist juhti ettevõttele määrata ei ole võimalik. Peamine on, et ootamatu surma korral ettevõtete majandamine ei peatuks, ja selleks puhuks võiks testamendis olla määratud testamenditäitja, kel on volitus vara edasi valitseda1.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700