Autor: Piret Meemann, sotsiaalkindlustusameti nõunik • 28. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lisapuhkepäevade tasu saab sotsiaalkindlustusametist tagasi taotleda

Töölepingu alusel töötava inimese iga-aastane põhipuhkus on üldjuhul 28 kalendripäeva. Lisaks tavapärasele põhipuhkusele on aga erinevates olukordades õigus saada lisapuhkepäevi. Ka nende eest peab tööandja maksma riiklikult sätestatud puhkusetasu, ent tööandja saab esitada sotsiaalkindlustusametile taotluse puhkusetasu riigieelarvest hüvitamiseks.
Sotsiaalkindlustusameti nõunik Piret Meemann

Sellised puhkusevõimalused on:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700