Autor: Marie Evart • 5. aprill 2019
Ainult tellijatele

Tööandja hea maine aitab kulusid kokku hoida

Tööjõupuudus koos üha suurenevate tööjõukuludega mõjutab paljude ettevõtete käekäiku. Aina kasvav tööjõukulu sööb ära ettevõtte kasumi ja investeerimisvõimalused ning pärsib äriliste eesmärkide saavutamist.

„Ma ei saa uusi tellimusi vastu võtta, sest tootmises on 25 ametikohta pidevalt täitmata.“ „Konkurent ostis mu parima töötaja üle.“ „Klienditeenindajate puuduse tõttu jääb meil mõnikord pood suletuks.“ „Head töötajat ei leia ka suure raha eest.“ Need on vaid mõned nopped hiljutistest pealkirjadest meedias.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700