Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 10. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökoha vahetamise üks olulisemaid argumente on parem palk

Kuigi viimasel ajal räägitakse palju nn pehmete väärtuste olulisusest töötajate hoidmisel ja värbamisel, ei tähenda see, et töötasu vähem tähtis oleks. Pigem on töötasu kõrvale tõusnud hulk teisi väärtusi, mille pakkumine või pakkumata jätmine mõjutab nii töökoha vahetamise otsust kui ka palgasoovi. Samas ei vaheta oma töötingimuste ja palgaga rahulolev töötaja suure tõenäosusega töökohta, kui uues töökohas oluliselt paremat palka ei pakuta.
Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder
Foto: erakogu

Palgainfo Agentuuri töötajaküsitlused näitavad, et kuni 10% suurema palga pärast suurem osa töötajatest (68%) töökoha ei vahetaks, kui muud tingimused samaks jääks. Mida kehvemini inimene oma töötasuga toime tuleb, seda väiksema palgatõusu pärast on ta valmis töökohta vahetama. Näiteks enda toimetulekut väga kehvaks hindavatest töötajatest kümnendik (11%) vahetaks töökohta ka kuni 10% parema palgapakkumise pärast, hästi toimetulevatest töötajatest mõtleks töökoha vahetusele sellistel tingimustel vaid 3%.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700