4. juuli 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töövaidluskomisjoni töölaualt: miks vaieldakse töösuhete üle

Statistikaameti andmetel oli Eesti tööturul aktiivseid inimesi eelmisel aastal keskmiselt 702 400. Nagu eraelus, nii ka tööl pole paraku mitte iga suhe õnnelik. Sageli ei suudeta omavahel kokkuleppele jõuda ja lahendust tullakse otsima töövaidluskomisjonilt.
Töövaidluskomisjoni juhataja Kätlin Kalda

Suure tõenäosusega on paljud ettevõtete juhid, personalitöötajad ja raamatupidajad töövaidlustega kokku puutunud. Töövaidlused tekivad töölepingu sõlmimisel või kohaldamisel tekkinud erimeelsustest. Igal aastal esitatakse töövaidluskomisjonidele umbes 2600 töövaidlusavaldust ja iga teine vaidlus lahendatakse otsusega.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700