Autor: Alice Salumets, Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat • 10. juuli 2019

Töölepingu ülesütlemine katseajal

Kõikidele sõlmitud töölepingutele kohaldub seadusest tulenevalt automaatselt neljakuuline katseaeg, mille jooksul on võimalik välja selgitada, kas töötaja oskused, teadmised, isikuomadused ja tervis vastavad ning sobivad töökoha nõuetele. Samuti annab see töötajale võimaluse hinnata ja otsustada, kas ta soovib töösuhet jätkata.
Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat Alice Salumets

Seega on katseaeg mõlema poole võimalus hinnata teineteise sobivust konkreetses töösuhtes. Mis saab siis, kui tööandja leiab, et töötaja mingil põhjusel ei sobi sellele töökohale? Või kui töötaja leiab, et temale see töökoht ei sobi? Kas piisab ainult töölepingu erakorralise ülesütlemise teate esitamisest?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700