Autor: Tiia Raudmägi, IURING õigusbüroo • 17. september 2019

Muudatused õigusaktides

Artiklis toon välja Riigi Teatajas I käesoleva aasta mai teises poolest kuni augusti keskpaigani avaldatud personali ja raamatupidamisega seotud olulisemate õigusaktide muudatused.
IURING õigusbüroo jurist Tiia Raudmägi

Kuna kevadel toimusid Riigikogu valimised ja järgnenud on suvi, siis seaduste muudatusi on selle perioodi jooksul vaid mõned, eelkõige on suurt kõlapinda leidnud aktsiiside muutmisega seonduv. Küll aga erinevate valdkondade ministrite poolt avaldatud ka suvel hulgaliselt määrusi, siin artiklis toon eelkõige välja erinevaid toetusi käsitlevad määrused.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700