Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 18. september 2019

Töötasu muutused

Palgainfo Agentuuri töötajate tööturu- ja palgauuringus osalenute keskmine brutotöötasu oli 2019. aasta aprilli töö eest 1532 eurot. Keskmine netotöötasu ehk summa, mille töötajad kätte said, oli 1238 eurot. Keskmine brutotöötasu suurenes võrreldes möödunud aasta sama ajaga 12% ja keskmine netotöötasu 9,8%.
Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder

Töötajate palgaootuse kasv on pidurdunud

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700