Autor: Krista Teearu, Robby & Bobby OÜ partner, ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja • 19. september 2019

Erinevad tasuliigid ja nende maksustamine

Artiklis on vaatluse all erinevad tasuliigid. Töötaja töötasu maksustatakse ikka ühtemoodi, aga tasu arvestamise loogika võib olla erinev.
Raamatupidamisettevõtte Robby & Bobby partner, raamatupidamise teabevara peatoimetaja

Võrdleme tabelis kolme tasuliiki: töötasu, juhatuse liikme tasu (tegelikult samuti käsundusleping, sama loogika on nõukogu liikmel ja MTÜ erinevate nimetustega juhtorganite liikmetel) ja tasu muu võlaõigusliku lepingu alusel – käsundusleping või töövõtuleping (vaata tabelit).

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700