Autor: Henry Auväärt , CVKeskus.ee Baltikumi kommunikatsioonijuht • 20. september 2019

Kõrgeimat palka prognoosivad endale Estonian Business Schooli tudengid

Enam kui 2500 töövõtja seas korraldatud uuringu tulemusel selgus tudengite palgaootuse pingerida kõrgkoolide lõikes. Lisaks tõi uuring välja, missuguse kooli ja eriala lõpetajad leiavad Eesti tööturult kiiresti hea töökoha.
CVKeskus.ee Baltikumi kommunikatsioonijuht Henry Auväärt

Kõige kõrgema palgaootusega plaanivad tööturule siseneda Estonian Business School (EBS) tudengid, kes soovivad teenida keskmiselt vähemalt 2227 euro suurust brutotöötasu. Töökoha leiavad EBS-i tudengid kiirelt: tervelt 88% EBS-i lõpetajatest tõi välja, et nad leidsid endale sobiva töökoha hiljemalt paar kuud pärast kooli lõpetamist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700