Autor: Raamatupidaja.ee • 23. september 2019

Lugejad küsivad, asjatundjad vastavad

Tööinspektsiooni nõustamisjurist Greete Kaar selgitab, kuidas on korrektne arvestada puhkusetasu lapsehoolduspuhkuselt naasnud töötajale.

Küsimus: Kui töötaja tuleb pärast tasulist lapsehoolduspuhkust tööle ja tahab kohe välja võtta oma saamatajäänud puhkuse päevad, mis olid tal saada enne lapsehoolduspuhkusele minekut, siis kuidas tuleb puhkusetasu arvestada?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700