Autor: Raamatupidaja.ee • 21. oktoober 2019

Mida pidada silmas praktikalepingu sõlmimisel

Paljud ettevõtted võtavad meeleldi endale praktikante, kuid see tekitab mitmeid küsimusi. Milline leping temaga sõlmida? Kuidas olla kindel, et info, mis praktika käigus praktikandile teatavaks saab jääb ettevõtte seinte vahele? Kas praktikandile tuleks maksta ka tasu?
Foto: pixabay

Eesti seadusandlus reguleerib praktikaga seonduvat väga vähe. Seega on otstarbekas siinkohal peamised põhimõtted kokku võtta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700