Autor: Anne Nurmi , Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat • 13. detsember 2019

Konkurentsipiirangu kokkulepe

Konkurentsipiirangu kokkuleppega võtab töötaja kohustuse mitte töötada tööandja konkurendi juures ja mitte tegutseda tööandjaga samal majandus- või kutsetegevuse alal.
Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat Anne Nurmi
Foto: erakogu

Töölepingu seaduse (TLS) § 5 kohaselt teavitab tööandja töötajat töötingimustest, mis peavad sisalduma kirjalikus töölepingus. Kui tööandja ja töötaja lepivad kokku konkurentsipiirangu kohaldamises või tööandja on määranud saladuses hoitava teabe, peab tööandja lisaks TLS §-s 5 nimetatule teatama töötajale kirjalikus töölepingus konkurentsipiirangu kokkuleppe või saladusena määratud teabe sisu. Kui tööandja ei ole neid andmeid töötajale kirjalikus töölepingus teatanud, eeldatakse, et kokkuleppeid ei ole sõlmitud ja kohustust ei ole määratud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700