Autorid: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik, Henry Auväärt , CVKeskus.ee Baltikumi kommunikatsioonijuht • 30. detsember 2019

43% tööandjatest valmistub tõstma töötajate palgataset

Põhipalkasid plaanib lähema kuue kuu jooksul tõsta 43% tööandjatest ja 22% ei ole veel palgatõusu üle otsustanud. Viimase poole aasta jooksul oli juba põhipalkasid tõstnud 44% uuringus osalenud organisatsioonidest. Viiendik (21%) organisatsioonidest ei ole põhipalkasid muutnud ega plaani seda ka teha, selgus Palgainfo Agentuuri ja Eesti suurima tööportaali CVKeskus.ee korraldatud Eesti tööandjate küsitlusest.
Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder

Küsitlus toimus novembris ja selles osales 562 tööandjat, kes annavad tööd umbes 75 000 töötajale.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700