Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 22. jaanuar 2020

Alaealise isiku töötamine võlaõigusliku lepinguga

Alaealiste isikute tööle võtmist reguleeritakse töölepingu seadusega, milles on eraldi toodud vanusepiirangute ja töötundide seosed, kellaajad, öötöö ja ületundide keeld jms, seega saab alaealisega sõlmida ainult töölepingu.

Kuid, nagu ikka, erand kinnitab reeglit.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700