Autor: Raamatupidaja.ee • 18. veebruar 2020

Ohtlik amet: kõrgustes töötamine

Kõrgtöid tehes püsib vaatamata turvavarustusele risk, et võib alla kukkuda. Sestap peab tunnetama, kas töö on jõukohane või mitte.
Kristjan Heinmets, kes omandas kõrgtööks vajalikke oskusi Kanadas
Foto: tooelu.ee

Nähes, kuis keegi libistab end köiest hoides mööda kõrghoone fassaadi, võib vaid vaadates tunda peapööritust. Samas on töö mitmekümne meetri kõrgusel õhus nii mõnegi mehe argipäev. Kinnisvarahoolduse kõrgtöödega tegeleva Püünsi Piratas OÜ juhile ja omanikule Kristjan Heinmetsale (42) pakub töö kõrgustes nii kõhedust kui toredust.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700