19. veebruar 2020

Kandideerimine ja tagasiside

Kui sinu kandideerimisavaldusele ei vastata, siis järelikult pole sa potentsiaalse tööandja huvi äratanud. Peaaegu pooltel tööotsijatel tuleb seesuguse töötajate värbajate hoiakuga leppida.
Foto: pixabay

Poolteist kuud pärast konkursitähtaja lõppu otsustas riigiametisse kandideerinud 49aastane Marju sealsele personalijuhile helistada ja uurida, kuidas konkurss on kulgenud. Telefonitsi naine talle vastust ei andnud, küll aga sai ta samal päeval personalijuhilt formaalse teate, et „jõudsime valikuotsuseni alles täna ja plaanisime vastuseid saatma hakata seetõttu järgmisel nädalal.“ Ühtlasi teavitas ta, et magistrikraadi ja pikaajalise samas valdkonnas töökogemusega kandidaadi CV koos motivatsioonikirjaga ei läbinud esimese etapi dokumendivooru, kuhu laekus 30 sooviavaldust. „Vestluste vooru pääses kuus kandidaati. Üks kandidaatidest osutus tulenevalt oma kogemusest ja kompetentsidest kõigist teistest sobivamaks. Kaalusime põhjalikult ka Teie kandidatuuri, kuid kahjuks siiski ei osutunud Te seekord valituks. Aitäh kandideerimisprotsessil osalemast ja edu edaspidiseks.“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700