Autor: Raamatupidaja.ee • 10. märts 2020

Välistudengite tööaja piiramine on jätkuvalt ministeeriumi töölaual

Jaanuari alguses andis Kaubanduskoda Siseministeeriumile tagasisidet seoses välismaalaste seaduse ja õppetoetuste ja õppelaenu seaduse eelnõuga, millega soovitakse piirata kolmandate riikide välisüliõpilaste Eestis töötamist 16 tunnini nädalas ning soovitakse muuta nende võimalusi tulla Eestisse õppima tunduvalt keerulisemaks.
Foto: pixabay

Märtsi alguses toimus Siseministeeriumis ümarlaud, kus ministeerium hoolimata erinevate organisatsioonide vastuseisule kinnitas plaani eelnõuga edasi minna.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700