Autor: Urmas Jaagant • 11. märts 2020

Pensionireform võtab kursi kohtusse

Isamaa esimehe Helir-Valdor Seederi sõnul on otsustatud pensionireformi seadus muutmata kujul uuesti vastu võtta.
Foto: Andras Kralla
Seederi kinnitusel soovitakse pensionireform ellu viia ka siis, kui kohtu otsusel tuleb seadust muuta.

Täna arutab riigikogu suures saalis uuesti teist pensionisammast vabatahtlikuks muutvat seadust, mille president parlamenti tagasi saatis. Riigikogu põrgatab selle aga taas presidendile ja seda muutmata kujul. See omakorda tähendab, et II samba reformi saatuse otsustab riigikohus ning selgust on sealt realistlik oodata sügiseks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700