Autorid: Henry Auväärt, Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 19. märts 2020

82% töötajatest on valmis töökohta vahetama

Enamik töötajatest on valmis sobiva tööpakkumise korral kaaluma töökohavahetust, selgus CVKeskus.ee ja Palgainfo Agentuuri suurest tööturu-uuringust, milles osales üle 10 000 töötaja ja tööotsija. Vaid vähem kui viiendik (18%) Eesti töötajatest ei otsi ise aktiivselt tööd ega ole ka tööpakkumistele avatud.
CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt

Iga kolmas töötaja (34%) jälgib tööpakkumisi ja iga kümnes otsib aktiivselt uut tööd. Lisaks on tööpakkumistele avatud veel 38% töötajatest, kes ei ole siiski ise aktiivselt tööotsingutel. Aastaga on valmisolek töökohta vahetada kasvanud 9% võrra.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700