Autorid: Henry Auväärt, Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 19. märts 2020
Ainult tellijatele

82% töötajatest on valmis töökohta vahetama

Enamik töötajatest on valmis sobiva tööpakkumise korral kaaluma töökohavahetust, selgus CVKeskus.ee ja Palgainfo Agentuuri suurest tööturu-uuringust, milles osales üle 10 000 töötaja ja tööotsija. Vaid vähem kui viiendik (18%) Eesti töötajatest ei otsi ise aktiivselt tööd ega ole ka tööpakkumistele avatud.

CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt

Iga kolmas töötaja (34%) jälgib tööpakkumisi ja iga kümnes otsib aktiivselt uut tööd. Lisaks on tööpakkumistele avatud veel 38% töötajatest, kes ei ole siiski ise aktiivselt tööotsingutel. Aastaga on valmisolek töökohta vahetada kasvanud 9% võrra.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700