Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 23. märts 2020

Tulemuse mõõtmine ja tasustamine

Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee 2019. aasta sügisel korraldatud töötajate küsitluses uuriti, kas töötajatel on oma põhiametikohal juhiga kokku lepitud töö eesmärgid ja oodatav tulemus. Kokku andis hinnangu tulemuste kokku leppimisele üle 8300 töötaja.

42% töötajatest märkis, et neil on juhiga töö eesmärgid ja oodatav tulemus kokku lepitud, rohkem kui veerandi (26%) hinnangul ei ole tulemus kokku lepitud. Ligi kolmandik (31%) märkis vastusevariandiks „nii ja naa“. Ilmselt peegeldub töötajate vastustes ka hinnang eesmärkide ja tulemuste kokku leppimise konkreetsusele ja arusaadavusele.

Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700