Autor: Dana Ihsanova, Rödl & Partner Advokaadibüroo jurist • 25. märts 2020
Ainult tellijatele

Kolleegi asendamine ja asendustasu

Töösuhetes tekib paratamatult olukordi, kus töötaja on puhkusel või haiguslehel, kuid töö vajab siiski tegemist. Samuti tuleks töötaja heaolu nimel vältida olukorda, kus töötaja puhkuse ajal kuhjub liiga palju tööd. Asendamise kord ei ole seadusega sätestatud, seega tuleks tööandjal ja teist töötajat asendaval töötajal enne lisaülesannete täitmist selgelt üksikasjades kokku leppida.

Autor: pixabay

Töötajat saab kohustada tegema tööd, milles pooled on kokku leppinud või milles ei ole küll otseselt kokku lepitud, kuid mis tuleneb kokkulepitud töö iseloomust. Kui töötaja töökohustuste hulgas ei ole ette nähtud kolleegi asendamist ja asendamine ei ole ka kaudselt tema tööga seotud, võib töötaja sellest keelduda. Samal ajal peaksid pooled tegutsema üksteise suhtes mõistlikult ja lojaalselt ning kaaluma, kas keeldumine on põhjendatud. Erakorralise olukorra puhul võib tööandja asendamise määrata ühepoolselt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700