Autor: Raamatupidaja.ee • 9. aprill 2020

Kas töötukassa hüvitise saamine mõjutab töötaja puhkuseraha suurust?

Foto: Pixabay
Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu selgitab, Kas töötukassa hüvitise saamine mõjutab töötaja puhkuseraha suurust.

Küsimus: Tööandja vähendas töötasu TLS-i § 37 alusel ja töötaja on saanud töötukassalt töötasu hüvitist. Kuidas tuleb sellises olukorras arvestada hiljem puhkusetasu? Kas arvesse läheb ka töötukassa makstud töötasu hüvitise osa? Kas puhkusetasu väheneb selle vähendatud töötasu arvelt?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700