Autor: Raamatupidaja.ee • 30. aprill 2020

Ettevõte maksab 540 eurot igale töötajatele, kes eriolukorra ajal töölt eemal ei viibinud

Philip Morris International võttis viiruspuhangust tingitud ebakindlal ajal maailmas, sealhulgas Eestis kasutuse erandlikud meetmed, mis pakuvad täiendavat tuge ja kindlust töötajatele. Samuti on alustatud mahukat abiprogrammi toetades kaitsevahenditega heategevusorganisatsioone.
Foto: Pixabay

„Koroonaviiruse pandeemia on inimeste elus palju muutusi põhjustanud. Kodust töötamine ning laste ja majapidamise eest hoolitsemine või sotsiaalsete kontaktide drastiline piiramine on vaid mõned väljakutsetest, millega täna silmitsi seisame. Oleme selle pandeemia ajal sageli mures enda ja oma lähedaste turvalisuse, tervise ja heaolu pärast ega tea, milline tulevik välja näeb ja millised muud probleemid seal võivad olla. Seetõttu oleme kasutusele võtnud erimeetmed, et meie töötajad ei peaks muretsema oma töökoha ja finantsstabiilsuse pärast," ütles Philip Morrise peadirektor Balti riikides Mindaugas Dacys.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700