Autor: Raamatupidaja.ee • 3. juuni 2020

Need on suurimate kandideerijate arvuga hooajatööd

Kõige populaarsemale hooajalisele töökohale kandideerib keskmiselt üle 100 tööotsija, näitab CVKeskuse statistika.
Foto: Pexels

Enim tahetud hooajaline töö on hetkel maasikakorjaja/põllutööline – sellele ametikohtale laekub keskmiselt 116 kandideerimisavaldust. Teine populaarseim hooajatöö on aiandustööline, kuhu kandideerib keskmiselt 83 tööotsijat. Hooajatööde populaarseima ametite esikolmikusse mahub ka lehekandja 44 kandideerimisavaldusega.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700