Autor: Ülle Luide, Riigi Tugiteenuste Keskuse toetuste rakendamise osakonna tööelu talituse juhataja • 1. juuni 2020

Viis soovitust projekti kirjutamiseks: kuidas aidata inimesi tagasi tööturule

Riigi Tugiteenuste Keskus avab 5. juunil kolm taotlusvooru, kuhu oodatakse osalema taotlejaid, kes on kindlad, et nad saavad pakkuda tuge ja abi inimestele, kes on tööturult eemale jäänud. Kuidas kirjutada edukat projekti, millega inimesi aidata?
Riigi Tugiteenuste Keskuse toetuste rakendamise osakonna tööelu talituse juhataja Ülle Luide

Kolme taotlusvooru eesmärk on toetada mittetöötavate ja mitteõppivate inimeste naasmist tööle ning (mittetöötavate ja mitteaktiivsete) noorte tööle minekut või koolitee jätkamist. Toetust on varem tihti kasutatud eri sihtrühmadele koolituste korraldamiseks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700