Autor: Raamatupidaja.ee • 2. juuni 2020

Pea pooled töötajad on valmis töötama väiksema palga eest

Üle poole elanikest arvab, et nad leiaksid uue samaväärse töö maksimaalselt kolme kuuga ning ligi pooled on valmis töötama senisest väiksema palga eest, selgus Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse tellitud uuringust.
Foto: Unsplash

Uuringu järgi on vanuserühmade võrdluses kõige optimistlikumad noored vanuses 20–24 eluaastat. Neist 72% olid arvamusel, et suudaksid praeguse töö kaotuse puhul leida uue samaväärse töö kolme kuu jooksul. 17% elanikest hindab, et uue töö leidmine võtaks aega kuus kuud kuni aasta ning kümnendik arvab, et uue samaväärse töö leidmine võtab aega rohkem kui üks aasta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700