Autor: Anne Nurmi , Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat • 16. juuni 2020

Lähetatud töötajate töötingimuste seaduse kavandatavad muudatused

Artikkel käsitleb Eestisse lähetatud töötajate töötingimuste seaduse (ELTTS) plaanitavaid muudatusi, tuginedes seaduseelnõule, mis on läbinud esimese lugemise. Muuta kavatsetakse töötingimusi, kõrvaldada ebamõistlikud kohustused ja tõhustada järelevalvet.
Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat Anne Nurmi

Lähetatud töötajate töötingimusi reguleerib Euroopa Parlamendi ja nõukogu direktiiv 96/71/EÜ töötajate lähetamise kohta seoses teenuste osutamisega, mis võimaldab ettevõtetel piiriüleselt teenuseid osutada ning mille kohaselt peab selliste teenuste osutamise raames lähetatud töötajatele olema tagatud tööalaste õiguste kaitse. Direktiiv on Eesti õigusesse üle võetud ELTTSiga.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700