Autor: Dana Ihsanova, Rödl & Partner Advokaadibüroo jurist • 22. juuni 2020

Veel kord koondamisest

Praegusel ajal peavad paljud tööandjad hindama, kas nad suudavad töö mitteandmisel jätkata töötajale keskmise töötasu maksmist või tuleks kaaluda koondamist. Tähelepanu tasub pöörata kollektiivse koondamise erisustele võrreldes üksiku töötaja koondamisega.
Foto: pixabay

Töömahu vähenemine ja koondamine

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700