Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 19. juuni 2020

Põhipalkade muutused

Palgainfo Agentuur küsitleb koos tööportaaliga CVKeskus.ee tööandjad kaks korda aastas – kevadel ja sügisel. Küsitluste eesmärk on selgitada välja, kui palju on põhipalgad organisatsioonides muutunud ja millist muutust prognoositakse.
Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder

Veerand tööandjatest on põhipalkasid langetanud, 16% plaanib seda lähikuudel teha

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700