Autor: Ander Sõõrumaa, OCCO juhatuse liige • 14. juuli 2020
Ainult tellijatele

Traditsioonilised kontorid ei kao ära, muutub vaid ruumide sisu

Ajal, mil kodukontoris töötamine on muutunud uueks normaalsuseks, räägitakse aina rohkem traditsiooniliste kontoriruumide kadumisest. Mina olen kindel, et kontorid ei kao kuskile ära, muutuvad vaid vajadused ja kontoreid sisustatakse varasemast teistmoodi.

Ander Sõõrumaa, OCCO juhatuse liige

Kontor ei ole enam ammu rangelt töö tegemise koht. Kuna inimesed veedavad tööl arvestatava osa enda päevast, muutub piir kodu ja kontori sisustuse vahel aina õrnemaks – büroodesse tahetakse luua hubast keskkonda, kus inimesed soovivad olla ja tunnevad end mugavalt. Üha rohkem tellitakse kontoritesse sisustuselemente kodudesse mõeldud toodete seast.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700