Autor: Ander Sõõrumaa, OCCO juhatuse liige • 14. juuli 2020

Traditsioonilised kontorid ei kao ära, muutub vaid ruumide sisu

Ajal, mil kodukontoris töötamine on muutunud uueks normaalsuseks, räägitakse aina rohkem traditsiooniliste kontoriruumide kadumisest. Mina olen kindel, et kontorid ei kao kuskile ära, muutuvad vaid vajadused ja kontoreid sisustatakse varasemast teistmoodi.
Ander Sõõrumaa, OCCO juhatuse liige

Kontor ei ole enam ammu rangelt töö tegemise koht. Kuna inimesed veedavad tööl arvestatava osa enda päevast, muutub piir kodu ja kontori sisustuse vahel aina õrnemaks – büroodesse tahetakse luua hubast keskkonda, kus inimesed soovivad olla ja tunnevad end mugavalt. Üha rohkem tellitakse kontoritesse sisustuselemente kodudesse mõeldud toodete seast.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700