Autor: Raamatupidaja.ee • 5. august 2020

Tööturu hetkeseis

“Kandideerijate ja CV.ee lehe külastajate arvu poolest olime juulis jätkuvalt kolmandiku võrra kasvanud võrreldes möödunud aasta juuliga. Olgugi, et tööpakkumiste arvus on näha vähest kukkumist suvekuudele omaselt, siis tööandjate aktiivsus on märkimisväärselt tõusnud ja näha on, et käib aktiivne ettevalmistus sügiseks”, kommenteeris tööturu hetkeseisus CV.ee turundus- ja teenindusjuht Maris Viires.
Foto: Pixabay

Olgugi, et tööpakkumiste arv ja kandideerijate arv langes juulis 8% võrreldes juuniga ja on kolmandiku võrra madalam võrreldes eelmise aasta sama perioodiga, on valik siiski tööotsija jaoks mitmekesine. Üllatavalt kõrge oli juulis kodulehekülje külastajate arv, mis on märk, et inimesed vaatavad sügise eel juba aktiivselt tööpakkumisi ja suurima tõenäosusega saab suurem kandideerimislaine olema just augustis ja septembris.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700