Autor: Marko Lepik • 18. august 2020
Ainult tellijatele

Läbipõlemine võtab tulemuspalga või isegi töökoha

Müügiinimesed on läbipõlemisele eriti haavatavad. Müügitöö kipub olema aktiivne, pingeline ja suhetepõhine, samas mõõdetavatele tulemustele orienteeritud. Üldise füüsilise ja vaimse kurnatuse seisundisse jõudmine ei sea löögi alla mitte ainult tulemustasu, vaid ka töökoha enda, kirjutab EQversity.com coach ja koolitaja Marko Lepik.

EQversity.com coach ja koolitaja Marko Lepik
Autor: erakogu

Tööalane läbipõlemine on päriselt olemas

Eestis tundub läbipõlemisest ja teistest vaimse vormi aspektidest avalikult rääkimine olevat endiselt tabu varjundiga. See käib aga enesejuhtimise oskuste puudumisel tippsooritusega käsikäes. WHO käsitleb pärast rahvusvahelise haiguste klassifikatsiooni RHK-11 avaldamist 2019. aastal läbipõlemist tööalase nähtusena. Koodi QD85 ei loeta haiguseks, kuid see on liigitatud terviseseisundit mõjutavaks teguriks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700