Autor: Marko Lepik • 18. august 2020

Läbipõlemine võtab tulemuspalga või isegi töökoha

Müügiinimesed on läbipõlemisele eriti haavatavad. Müügitöö kipub olema aktiivne, pingeline ja suhetepõhine, samas mõõdetavatele tulemustele orienteeritud. Üldise füüsilise ja vaimse kurnatuse seisundisse jõudmine ei sea löögi alla mitte ainult tulemustasu, vaid ka töökoha enda, kirjutab EQversity.com coach ja koolitaja Marko Lepik.
EQversity.com coach ja koolitaja Marko Lepik
Foto: erakogu
Tööalane läbipõlemine on päriselt olemas
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700