Autor: Raamatupidaja.ee • 1. september 2020

Nordica kaotas kohtus Estonian Airi endistele töötajatele

Pärast Estonian Airi pankrotistumist läksid endised töötajad kohtusse õigust otsima uue riikliku lennufirma Nordica vastu.
Foto: Raul Mee
Harju maakohus otsustas eile pankrotis ASi Estonian Air 52 endise töötaja hagis ASi Nordic Aviation Group ja OÜ Transpordi Varahaldus vastu, et Nordica peab välja maksma ligikaudu 1,5 miljoni euro eest maksmata jäänud töötasusid.

Kohus otsustas, et Estonian Air kui ettevõte on jätkanud tegevust Nordicas, mistõttu vastutab ka Nordica solidaarselt koos ASiga Estonian Air töötajatele välja maksmata jäänud töötasude eest kogusummas 1 514 219,19 eurot.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700