Autor: Raamatupidaja.ee • 2. september 2020

Enamik arvutiga töötajatest võiks jäädavalt minna üle kaugtööle

Kogu maailmas äritegevuse ja elu halvanud COVID-19 pandeemia võimaldas meil osa saada kõigi aegade mastaapseimast kaugtöö eksperimendist. Üks põletavamaid küsimusi organisatsioonides on täna seotud eriolukorra järgse töökorraldusega. Kas ja millises mahus peaks võimaldama töötajatele kaugtööd, selgitab KPMG Baltics OÜ uute äride valdkonnajuht Marek Mühlberg.
Foto: pixabay

Twitteri tegevjuht Jack Dorsey esines avaldusega, milles märkis, et ettevõtte töötajad võivad jätkata kodus töötamist igavesti. Osaliselt oli Dorsey sõnum motiveeritud COVID-19 pandeemia tekitatud uuest reaalsusest – nimelt ei tähenda kontoritesse naasmine varasema olukorra taastumist. Teisest küljest tähistab see seisukoht paradigma muutust – mis juhtub siis kui teised organisatsioonid seda lähenemist kopeerivad? Mis saab siis kui see ongi uus normaalsus?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700