Autor: Henry Auväärt • 11. september 2020

Tööpakkumiste arv on enam kui kahekordistunud

Eesti tööturg on viimastel kuudel väga jõuliselt taastunud: praegu on tööportaalis CVKeskus.ee lausa 121% rohkem tööpakkumisi kui tervisekriisi alguses.
CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt

Suurim töökätevajadus on klienditeeninduses, kus tööpakkumiste arv on tervisekriisi algusega võrreldes kolmekordistunud. Suur nõudlus klienditeenindajate järele on Eesti tööturule omane, sest paljud noored alustavad oma tööelu just teenindussektorist ja seal töötamise aeg ei ole enamasti väga pikk, mis nõuab tööandjatelt pidevat personaliotsingut.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700