Autor: Dana Ihsanova, Rödl & Partner Advokaadibüroo jurist • 16. september 2020

COVID-19 tõstab uuesti pead – mida tähele panna töösuhetes

Paljud tööandjad on pidanud eriolukorra tõttu oma töö ümber korraldama. COVID-19 pole kahjuks veel kadunud ja endiselt tuleb tegeleda viiruse leviku tagajärgedega. Lisaks igapäevaste meetmete rakendamisele, mis aitavad viiruse levikut piirata ja töötajaid kaitsta, tuleks tööandjal valmistuda ka viiruse uueks laineks ning vaadata üle oma võimalused.
Foto: Pixabay

Töötasu vähendamine

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700