Autor: Raamatupidaja.ee • 5. oktoober 2020

Praktikasüsteemide arendamise toetus

Riigi Tugiteenuste Keskus (RTK) avab täna (5. oktoobril) õppeasutustele suunatud taotlusvooru, mille eesmärk on tõhustada tööandjate ja õppeasutuste koostööd praktikasüsteemi arendamisel. Taotlusvooru eelarve on 1 miljon eurot.
Foto: Pixabay

Kutse- või kõrgharidusõpet pakkuvad õppeasutused saavad RTK vahendatava toetuse abil koolitada oma praktikajuhendajaid, arendada töökohapõhise õppe süsteeme, töötada välja uusi praktikavorme, saata õpetajaid stažeerima tööandjate juurde ja kaasata praktikuid oma õppetöösse.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700