Autor: Raamatupidaja.ee • 7. oktoober 2020

Üle 100 000-eurose aastase sissetulekuga isikute tuluallikad

Statistikaameti juhtivanalüütik Kaja Sõstra tegi sissetulekute analüüsi, mille lähtekohaks oli küsimus, kas erasektori sissetulekud on suuremad, kui lisaks palgale võtta arvesse ka dividendid, toetused ja muud boonused.
Foto: Pixabay

Analüüsi tulemused näitasid, et suuremaid sissetulekuid saadakse siiski erasektoris. Kaja Sõstra tegi väljavõtted sissetulekugruppide kaupa ja vaatas, kui palju on mõlemas sektoris eri gruppides sissetuleku saajaid. „Meil on andmetena kokku pandud kõik registreeritud sissetulekud 2019. aastal: töötasu, pensionid, toetused, dividendid jne. Ümbrikupalka ja muid boonuseid, näiteks ametiauto, mobiil, meil teada ei ole, sest selliseid asju registritest ei saa,“ selgitab Sõstra.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700