Autor: Raamatupidaja.ee • 15. oktoober 2020

Juba Eestis töötavad välismaalased peaksid saama erandi Eestis edasitöötamiseks

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda pöördus Vabariigi Valitsuse poole ettepanekuga võimaldada lühiajaliselt Eestis töötavatel välismaalastel jätkata Eestis töötamist ka siis, kui nende Eestis lubatud töötamise tööaeg saab täis. Muudatus aitab leevendada tööjõupuudust nendes ettevõtetes, kus täna toimub aktiivne äritegevus ning vähendab riski, et ettevõtted või nende töötajad vajavad lähiajal riigilt rahalist toetust.
Foto: Pixabay

Koja ettepaneku kohaselt tuleb muuta välismaalaste seadust selliselt, et välismaalastel oleks lubatud lühiajaliselt Eestis töötada kauem kui 365 päeva 455 järjestikuse päeva jooksul tingimusel, et tal on Eestis töökoht ning töötajale makstakse keskmisest kõrgemat töötasu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700