Autor: Raamatupidaja.ee • 27. oktoober 2020

Piirkondlik töökoha loomise toetus suure tööpuudusega piirkondades

Piirkondliku töökoha loomise toetuse eesmärk on soodustada töökohtade loomist ja töötute tööle rakendamist suure tööpuudusega piirkondades. Toetust maksab Eesti Töötukassa ettevõtetele, kes värbavad töötuid Ida-Viru, Põlva, Valga või Võru maakonnas.
Piirkondlikku töökoha loomise toetust on mõeldud eraõiguslikele juriidilistele isikutele, kes värbavad suure tööpuudusega piirkondades.
Foto: Liis Treimann

Toetust makstakse tööandjale, kelle juures asub kahe järjestikuse kalendrikuu jooksul tööle vähemalt 5 töötut, kes on töötuna arvele võetud Ida-Viru, Põlva, Valga või Võru maakonnas ning ei ole viimase 6 kuu jooksul olnud hõivatud või on kokku vähem kui 30 päeva olnud ajutiselt hõivatud tööturuteenuste ja -toetuste seaduse § 6 lõike 5 punktides 3–5 ühe nimetatud tegevusega.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700