Autor: Raamatupidaja.ee • 29. oktoober 2020

Kas ümbrikupalga saajate arv on tänavu kasvanud

Juba üheteistkümnendat aastat järjest kaardistas CVKeskus.ee Eestis ümbrikupalga levikut. Küsimusele, kas oled saanud osaliselt või täismahus ümbrikupalka, vastas enam kui 4500 töövõtjat. Uuringu tulemustest selgus, et kui Eestis on „musta“ töötasuga kokku puutunud vaid 4,7% töötajatest, siis välismaal tööl käivate eestimaalaste seas on ümbrikupalk kaks korda levinum.
Foto: Pixabay

Võrreldes eelnevate aastatega, on Eesti näitajad paranenud ja pigem stabiliseerunud – kui 2010. aastal puutus ümbrikupalgaga kokku pea iga kolmas vastaja, siis viimasel kahel aastal on näitaja püsinud 5% lähedal.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700