Autor: Raamatupidaja.ee • 2. november 2020

Arvestusala Edendaja 2020 on Livia Laas Eesti Töötukassast

30. oktoobril toimus Kaja Kultuurikeskuses raamatupidajate päev, mille raames anti traditsiooniliselt üle ka tänavune Arvestusala Edendaja tiitel. Sel aastal sai tiitli Eesti Töötukassa tööandjate teenuste osakonna teenusejuht.
Foto: Raul Mee

Sel aastal on rebimine Arvestusala Edendaja tiitlile üsna tihe. Raamatupidaja.ee ärijuhi Marianne Lõhmuse sõnul käis esikohale rebimine veel viimastel hetkedel. Kokku avaldas oma arvamust üle 800 valdkonna inimese, kellest 30% valisid oma lemmikuks just Livia. Esimeste lemmikute vahe oli minimaalne, seega jäi Maksu- ja Tolliameti avalike teenuste valdkonna juht Sander tiitlist ilma napilt vähem kui 16 häälega.

Kes on Arvestusala Edendaja?

Läbi aasta vahendab raamatupidaja.ee arvestusala valdkonnas tegutsevate ja/või seda tugevalt mõjutavate inimeste töiseid saavutusi ja parimaid praktikaid. Koostöös Excellent Business Solutionsiga valime ajakirja kaanepersoonide seast välja arvestusvaldkonda sel aastal kõige enam mõjutanud professionaali.

Töötukassa ja nende teenused on olnud sel aastal tugevalt fookuses ning mitmel rindel toimetav Livia on säravate silmadega, heasüdamlik ja silmapaistev isiksus. Livia ise kommenteerib, et ilma töötukassa meeskonnata poleks see kindlasti õnnestunud. Soovime veelkord õnne Arvestusala Edendajale!

Tunnustust väärivad siiski kõik valdkonna kandidaadid, kellega saad tutvuda SIIN!

Vaata ka raamatupidajate päeva fotogaleriid:

30OCT2020 Raamatupidajate päev 2020 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700