Autor: Palgauudised.ee • 4. november 2020

Enamik pensionikogujatest jätkab II samba sissemaksetega

Oktoobris oli pensionikogujatel võimalik ajutiselt (detsembrist kuni augustini) peatada omapoolsed sissemaksed (2% brutopalgast) II sambasse. AS Pensionikeskuse andmetel peatas sissemaksed 9575 inimest, mis on vähem kui 1,4% pensioni II sambaga liitunutest.
Foto: Pixabay

„Eesti pensionisüsteemiga seonduva ja selle tuleviku üle on viimase kuu jooksul palju arutatud. Erinevad osapooled on esitanud arvamusi, mis on kohati teineteisele vasturääkivad ning suure tõenäosusega tekitanud paljudes inimestes omajagu segadust. Selle taustal on hea meel tõdeda, et ülekaalukalt valdav osa (üle 98%) II sambaga liitunud inimestest otsustas oktoobris oma pensionivara kasvatamist jätkata,“ ütles FinanceEstonia kogumispensioni töögrupijuht Kristjan Tamla.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700