Autor: Palgauudised.ee • 4. november 2020
Ainult tellijatele

Enamik pensionikogujatest jätkab II samba sissemaksetega

Oktoobris oli pensionikogujatel võimalik ajutiselt (detsembrist kuni augustini) peatada omapoolsed sissemaksed (2% brutopalgast) II sambasse. AS Pensionikeskuse andmetel peatas sissemaksed 9575 inimest, mis on vähem kui 1,4% pensioni II sambaga liitunutest.

Autor: Pixabay

„Eesti pensionisüsteemiga seonduva ja selle tuleviku üle on viimase kuu jooksul palju arutatud. Erinevad osapooled on esitanud arvamusi, mis on kohati teineteisele vasturääkivad ning suure tõenäosusega tekitanud paljudes inimestes omajagu segadust. Selle taustal on hea meel tõdeda, et ülekaalukalt valdav osa (üle 98%) II sambaga liitunud inimestest otsustas oktoobris oma pensionivara kasvatamist jätkata,“ ütles FinanceEstonia kogumispensioni töögrupijuht Kristjan Tamla.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700