Autor: Palgauudised.ee • 4. november 2020

Kuidas vältida töövaidlusi

Kaja Kultuurikeskuses toimunud raamatupidajate päeval selgitas Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat ja partner Alice Salumets, missuguseid ennetavaid tegevusi tuleks ettevõttes läbi viia ja milliseid dokumente vormistada, et vähendada töövaidluste võimalusi ning kaitsta osapoolte huve.
Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat ja partner Alice Salumets
Foto: Meeli Küttim

Kuula ettekannet SIIN.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700